Temel Ekmek Yapımı Atölyesi

Belge Türü: Katılım Belgesi

Beykoz Üniversitesi Onaylı: Evet

Eğitim Dili: Türkçe

Ders Yeri: B-Kitchen

Kontenjan: 0

Başvur

Açıklama


B-Kitchen

Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı kapılarını gastronomi sanatına ilgi duyan ve uygulamasını öğrenmek isteyen tüm katılımcılara açıyor. Bölümün eğitim mutfağı B-Kitchen, deneyimli akademik kadrosu ve geleceğin şefleri öğrencilerinin de desteği ile katılımcılara kapsamlı atölye deneyimleri sunacak.


Atölye Hakkında

Temel Ekmek Yapımı Atölyesinde katılımcılar, Fransız kültürünün ikonik sembollerinden biri olan çıtır kabuğu ile baget ekmeğin, yumuşak iç dokusuyla hamburger ekmeği ve dolgun sandviç ekmeği yapımını öğrenme fırsatı bulacaklar. Her ekmek türünün kendine özgü püf noktaları hakkında derinlemesine bilgi edinecekler.

Atölye Menüsü

Fransız Baget, çıtır dış kabuğu ve hafif iç dokusuyla, klasik bir Fransız lezzeti.

Hamburger Ekmeği, yumuşak ve hafif tatlı dokusu ile burgerlerin vazgeçilmezi.

Sandviç Ekmeği, doyurucu ve pratik kullanımıyla ideal bir atıştırmalık.

Kurumsal Eğitim talep edin

Bu eğitimi dilerseniz kurumsal olarak da talep edebilir, kurumunuza özel çalışma gerçekleştirebiliriz. Talepleriniz için bize ulaşın.

İletişim