Beykoz Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı kapılarını gastronomi sanatına ilgi duyan ve uygulamasını öğrenmek isteyen tüm katılımcılara açıyor. Bölümün eğitim mutfağı B-Kitchen, deneyimli akademik kadrosu ve geleceğin şefleri öğrencilerinin de desteği ile katılımcılara kapsamlı atölye deneyimleri sunacak.
Atölye Hakkında
Temel Ekmek Yapımı Atölyesinde katılımcılar, Fransız kültürünün ikonik sembollerinden biri olan çıtır kabuğu ile baget ekmeğin, yumuşak iç dokusuyla hamburger ekmeği ve dolgun sandviç ekmeği yapımını öğrenme fırsatı bulacaklar. Her ekmek türünün kendine özgü püf noktaları hakkında derinlemesine bilgi edinecekler.
Atölye Menüsü
Fransız Baget, çıtır dış kabuğu ve hafif iç dokusuyla, klasik bir Fransız lezzeti.
Hamburger Ekmeği, yumuşak ve hafif tatlı dokusu ile burgerlerin vazgeçilmezi.
Sandviç Ekmeği, doyurucu ve pratik kullanımıyla ideal bir atıştırmalık.
Yer ve Zaman
Tarih: 23 Kasım 2024
Saat: 11.00 – 15.00
Yer: Beykoz Üniversitesi Hazırlık Yerleşkesi B-Kitchen Mutfakları
Fatih Sultan Mehmet Cad. Şehit Er Cengiz Karcıoğlu Sk. No: 7 34810 Kavacık Beykoz İstanbul
Kontenjan
Temel Ekmek Yapımı Atölyesinin kontenjanı 12 kişi ile sınırlıdır.
Ücret
Temel Ekmek Yapımı Atölyesi ücretli olup, tutarı 2.500 TL’dir.
Banka Havalesi ve EFT ile ödemek için Beykoz Üniversitesi İktisadi İşletmesi banka hesap bilgileri aşağıda yer almaktadır.
Banka Adı: Halkbank
IBAN: TR96 0001 2001 4730 0012 1000 01
Hesap No: 12100001
Açıklama: “Katılımcı Ad Soyad ve Temel Ekmek Yapımı Atölyesi”